hva er *this norwegian life*

Som en slags feiring av min 10 årsjubileum i Norge, jeg har opprettet denne bloggen. Den skal handle om mitt norske liv. Jeg bor i Bergen, og elsker byen min! Navnet på bloggen har jeg latt meg inspirere av favoritt podcasten min This American Life med blant annet radioextraordinaire Ira Glass. Om du ikke har hørt på ville jeg gjort det med en gang – http://www.thisamericanlife.org! De har en virkelig fantastisk måte å fortelle historie på.
Men jeg må innrømme en liten baktanke med dette. Jeg har tenkt lenge på å opprette en blogg, men følte aldri jeg hadde noe å komme med. Nå har jeg det, kanskje, det får vel du bestemme…

Jeg skal nemlig gifter meg til sommeren! Faktisk bare fire (!) måneder til. Det som er kanskje litt spesielt er jeg har tenkt å sy kjolen selv. Ja! Kjolen blir sydd av yours truly.
Så. Jeg hører deg. DU ER GAL! Det er greit, jeg er ganske klar over det. Men med bare fire måneder til så føler meg ganske så chillaxed nå. Så vi satser på det går så fint.
Så i første omgang kommer bloggen til å handle om bryllup, kjolen og diverse gjør-det-selv prosjekter, men det blir nok litt innslag av daglig liv og.

Kos deg!

TNL TNL
Og her er noe snik titt på hva du kan se frem til!

bilde (3)bilde 3


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s