Begynnelse

Så hvor begynner mann med et bryllup???? Vi har vært sammen i 8 (!) år, så jeg hadde løyet om jeg sa jeg har aldri tenkt på et bryllup. Spesifikk detaljer hadde jeg (prøvd) å holde meg unna i frykt av å skremme en viss person bort. I 2008 giftet store søsteren min i hjembyen* vår Perth, Australia. Og det var cirka det fineste bryllupet EVER! Men jeg krysser fingrer og håper at 6 år er lenge nok at alle har glemt hvor fin det var og har blanke ark til vårt bryllup! Hihi.

Pinterest var min redning i de første ukene. Her kunne jeg blad mellom diverse fine bilder til inspirasjon – om du har pinterest kan du finne meg her. For de som ikke har hørt om Pinterest det er en interaktiv tavle der mann kan søke på ord f.eks «wedding bouquet» så får du opp hundrevis av bilder du kan sette på dine egne inspirasjonstavler. En utrolig fin måte å få litt kontroll over alle tankene som flyr rundt i hode!

Jeg fikk også besøk av gode venninnen min Kjersti-Lill en snau uke etter Andreas fridde. Det er trygd å si at det var flere timer i Perth der vi satt på kafeer med bryllupsblader i hånd! Blant annet en utrolig fin australske bryllupsblad som heter så enkelt som White – sjekk ut nettsiden her.

Det viktigste for oss er at bryllupet vårt er personlig, jordnær og med preg av gjør-det-selv inspirasjon (det siste kanskje er mest for meg – men heldigvis er Andreas ganske tålmodig og dyrker min elsk for papir og hobby). Som kanskje en del andre jenter så hadde jeg allerede ganske mange ideer om bryllupet før jeg hadde ring på fingeren. Vi har vært i en del bryllup gjennom de siste årene og hadde en del meninger om hva vi synes var fint og hva vi ønsker selv. Så da var det bare å kjøpe seg et par notatbøker og la inspirasjonene blomstre!

…og kanskje la Bridezilla slipper til…inne mellom!

bridezilla


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s