En brudekjole blir til…

Noen av de første spørsmål jeg fikk når jeg først fortalte folk jeg skulle gifter meg var «skal du sy kjolen din selv?». Egentlig hadde jeg ikke vurdert det. Jo flere som spurte, jo mer jeg tenkte: Hvorfor ikke! Jeg har alltid tenkt å kjøpe noe vintage, eller ligne på vintage, men kunne jeg virkelig lage min egen kjole?

Så sommeren 2013 drev jeg å søke gjennom ebay, etsy og lignende sider etter vintage brudekjoler, og det var det mye fint. Men det er veldig vanskelig å finne den riktige kjole i den riktige størrelse på nettet, (og alle de perfekte på ebay sendte ikke til Norge…). Men så begynte jeg å forme i hodet mitt hva jeg ønsket i en kjole.

Her er noen inspirasjoner jeg fant i første omgang:

 InspKjole inspKjole2 inspKjole3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok turen innom det lokale sybutikken, og gikk gjennom alle bøkene de hadde. Det var ingenting som var nøyaktig det jeg ville ha, men fant i allefall en som jeg kunne jobbe utifra. Så da var det bare til å sette i gang!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Så ble det var «prøvekjole nr. 1»…

 prøvekjole1

…og så «prøvekjole nr.2»…

prøvekjole2 prøvekjole2.2 prøvekjole2.3

 …hehehe herlig med joggis og ullsokkene 😉

Og da følte jeg meg ganske trygg på hva jeg ville, og kunne ta meg en tur til Stof&Stil (ut i gokk!) for å bestemme meg på hvilket stoff skulle brukes!!!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s