Crafternoons

Jeg er ganske heldig og har en liten gjeng i Bergen som er like kreativ som de er pene! Gjengen min har hjulpet meg mer en de kan selv tro! Crafternoons var noe jeg pønsket (evt. var inspirert fra en eller annen plass) rett før vi vendte nesene våres hjem igjen.  Utgangspunktet skulle jeg har de bare for å samle gjengen og lage morsomme ting, så ble det plutselig giftemål! Då passet det i allefall perfekt å lage småting til bryllupet!

Jentene har hjulpet meg med alt fra vimpler, snøkuler til klipp og lim.

IMG_2633OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fem crafternoons har vært arrangert hittil, og en viktig del av ettermiddagen er selvfølgelig mat og vin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt, tror ikke de er klar over hvor mye de kveldene har hjulpet meg…både psykisk og praktisk!

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s