Søndag er…

Endelig fikk jeg lønning sånn at jeg kunne bestille diverse utstyr til -den store bryllup album-. Pakken kom igår så søndagen ble bryllupsalbummekking! Jeg valgte å bruke Project Life sin system siden den er ganske enkelt til å få fint til. Bestilte en blandingspakke med lommer og noen kortsett. Vi har ikke fremkallet noen bilder fra dagen endå, så foreløpig jobber jeg med polaroidbilder og småplukk. Det som er greit med lommene er at de står ikke fast i permen, så mann kan flytter de rundt så mye en vil. Derfor trenger vi ikke å jobbe kronologisk. Veldig morsomt å gå fra «vielsebilder» til «festbilder» om hverandre!

Forresten en kollega av meg har laget et nytt ord for denne type scrapping – lommeskrapping -. Litt skeptisk om det kommer til å feste seg som navn altså…

Men så har det det sånn at det var 20 (!) grader og strålende sol (!) i byen idag. Da måtte jeg ta en matbit i nabolaget med denne skjønne vesen! Elsker Møhlenpris og elsker Dumpster Pizza fra Bergen Kaffebrenneri! – fikk til å med «Hey Jude» synget gjennom høytaler når jeg skulle hente pizzaen vår!

Når jeg kom hjem så jobbet jeg litt videre. Blant annet har jeg foreviget noen av sangene som ble fremført av familie og venner. For noen utrolige morsom og kreative folk vi kjenner! Sukk, blir rørt og ler høyt på nytt!

Men jeg MÅ slutter med dette nå. Jeg har nemlig ikke blitt ferdige med takkekortene endå…og det haster litt mer!!! Angre bittelitt at jeg bestemte å skrive alle for hånd, men synes det er litt mer personlig sånn. Jaja bare noen igjen. Et glass rødvin så skal jeg klarer resten iløpet av kvelden!!

 

xJx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s