takk svoger(e)!

Fun fact: Når jeg og søsteren min gikk på barneskole fortalte vi folk (uavhengig av hverandre) at vi hadde en storebror. Han var 21 år og kunne lett banker deg eller broren din. Han ble aldri eldre, alltid 21år. Vi lengte etter en bror. Bekk var forresten ganske skuffet at jeg ikke ble gutt når jeg ble født. Jeg skulle egentlig være en gutt som het David.

Heldigvis til slutt  fikk jeg storebroren- til og med to stykk!! Bekk møtte James tilbake i 2001 og det var så og si forelskelse fra først stund. Når jeg traff James for første gang, rørte jeg i noe blåfarget couscous (helt sant…men kanskje en historie for en annen gang). Jeg var rett og slett en drittunge i sin beste alder av 14-15år.

Etterhvert ble jeg også kjent med den andre Crombie-gutten, Q (ja- det er navnet hans). Og de er de brødrene jeg alltid ønsket meg 🙂 Og bryllupet hadde virkelig ikke vært det samme uten de!! Så dette er i grunn en liten hylles til to kjernekarer – James og Q Crombie. Noen av de mest kreative og morsomme folk jeg kjenner!

James etterhvert i bryllupsplanleggingen ble både kunstneren, musiker og on-site tømreren vår. Her er litt av hans handy work: –

I gang med bygging av scenen
En liten avbrekk i arbeidet

 

Scene på vei opp!

De brukte stort sett paller og tredeler som var igjen i en sankthans bål som ikke ble tent. Det meste var funnet på gården eller på nabogården! Gjenvinning på sitt beste!

Baren står klar!

Navnet «lille brønnen» er en referanse til baren på Kvarteret sin gamle nachspiel lokale – Villaen. Brønnen er der jeg først satt øynene mine på Andreas 🙂

 

Andreas er strålende fornøyd med baren!
Scene og DJ bord på plass – og litt tid til å være Pappa og!
Utrolig koselig tegning James lagde til programmene!
Denne karen!
mekking av programmene med guttene mine.
James sammen med onkelen min Andy synger meg ned gangen.

Så egentlig gjenstår det å si TUSEN TAKK! Vi hadde ikke fått det halvparten så fint til uten dere!

James er en utrolig dyktig kunstner og har alltid en ny prosjekt på gang. Her kan du se alt han holder på med: www.jamescrombie.net – han er en stor inspirasjonskilde for meg!

Forresten ble både baren og scenen fast inventar i hagen til Mormor. Nå har mormor ikke bare norges fineste hage, men også den kuleste!

IMG_4224

SKÅL Crombie-guttene!

xjx


En kommentar om “takk svoger(e)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s