Prosjekttorsdag

Jeg har hatt en litt anstrengt forhold til symaskinen min de siste måneder. Det ble ganske så intens med sying i bryllupskjøret og jeg har fått litt høye skuldre hver gang jeg satt meg ved symaskinen..

Noe som er utrolig dumt! Sant Frances?

Det skal sies – det har vært litt fint og. Det har gitt meg litt tid å utforske andre former for håndarbeid, inkludert broderi, strikking og scrapbooking 🙂

Men – det var noe som skjedde idag? Kanskje det var de 3 kopper med kaffe jeg trengte til frokost idag – eller så ble jeg litt inspirert av solen (JA! Sol i Bergen i januar!!) som skinte gjennom syrommet vindu. Uansett så fristet det så veldig!

Jeg har egentlig en haug med klær som trenges å sy opp/inn/igjen. Det var litt kjedelig å begynne med – kunne i så fall drepte sygleden igjen. Jeg valgte å begynne på en liten redesign prosjekt jeg har tenkte litt på.

Forrige uke var jeg nemlig på en liten byttefest arrangert av ei venninne. Jeg var ganske så fornøyd når jeg kom hjem med to kjoler, et skjørt og en topp! Den ene kjolen er en enkel svart kjole. Huff jeg er så utrolig dårlig å gå med svartklær- jeg prøver og prøver – men jeg må har MER enn bare svart!

Så kom jeg på at jeg hadde litt blonder igjen fra bryllupet og tenkte jeg kunne sprite opp kjolen med det…JA!

Jeg splittet også litt opp på baksiden for å lage en glipe – festet det igjen med en liten pynteknapp. Jeg synes det blir en ganske så effektiv og fin detalj. Må bare finne den riktige knapp!

Valget falt på en søt blomsterknapp.

Ermene var også for lange, så siden de skulle legges opp allerede, en litt bredere blondekant ble sydd på samtidig. Siden stoffet er elastisk måtte jeg bruker en litt ‘fancier’ søm på kanten.

TA-DA!

Gleder meg å ta den i bruk! Kanskje sammen med mine blå bryllupssko 🙂

-jeg var så godt i gang at jeg faktisk begynte på et par bukser som skulle legges opp, sol og kaffe altså!-

xJx


2 kommentarer om “Prosjekttorsdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s