Slippers Sunday!

Velkommen til slipperssøndag: Denne utgaven er sponset av de her fine slippers jeg fikk av min gode venninne ifjor til jul.

De er så små og søt og passer veldig fint denne regntung søndag!

Dagen har vært ganske deilig. Det er litt fint når det regner ute og man bestemme seg for å være inne heeeellleee dagen!

Men da fikk vi tid til å ta en skikkelig ryddeøkt i leiligheten og planlegge neste ukens gjøremål. Har kjøpt meg en ny Moleskine som har oversikt over måneder – veldig fint for blogg/prosjektarbeid.

Nedtur:

Skulle egentlig begynner på en ny prosjekt. Jeg var så kry når jeg fant litt hvit maling i boden etter den forrige eier. Woohoo trenger ikke kjøpe nytt! Alt sto klart og det kriblet i fingertuppene.

…men så åpnet jeg malingen…

buuuuu! Inntørket maling – så dette prosjektet må nok vente…

men hadde nok en annet prosjekt jeg kunne gjøre ferdig idag. Fordi det burde egentlig vært nyttårsforsettet mitt i år – gjør ferdig prosjekt! Jeg har alt for mange halvferdige ting liggende rundt omkring.

Så då ble det December Daily albumet. Jeg ville gjerne gjøre dette enklest som mulig så at jeg blir ferdig (i allefall før neste jul..) Jeg fikk fremkallet instagram bildene via Sticky 9 og brukte washi tape, juleklistermerker, dymomaskin og gavepapir til å pynte sidene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Kjenner det blir godt å bli ferdig med dette, og da endelig ferdig med jul. Har jo avtalt med damene på jobb at jeg skal ta med albumet imorgen, så da MÅ jeg bli ferdig ikveld!

xJx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s