Jeg (hjerte) Dymo!

Jeg ELSKER dymomaskinen min! Jeg kjøpte den første i forkant av bryllupet med tanke på å bruke det på pynt og bordkort. Det skjedde egentlig ikke så mye (tror jeg brukte de på menykortene) – men jeg har brukt den flittig siden! Jeg har til og med kjøpt en ny en fra Panduro, fordi skriften ble annerledes – men den er litt vond å bruke…

Fridagen min er ofte i midten av uken, og da føler jeg må gjøre noe fornuftig. Siden mange andre er ute og jobba, setter jeg et mål av å rydde et bestemt plass i leiligheten. Igår ble det kjøkkenet, nærmere bestemt, kryddehyllen! Den har irritert meg en stund og igår var dagen å fikse det!. Jeg venter på å sette opp to til hyller, men IKEA er tom for de hylleknektene mine, så kaffehylle ble flyttet i en skap og hyllen er dedikert krydder og krukker med tørrvare.

Jeg har samlet på små kryddekrukker fra Søstrene Grene i flere år nå. De har de bare inne noen ganger så hver gang jeg ser de kjøper jeg 3-4 stk. Så nå var det klar for å fylle opp de nye og sett de på plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å så ryddig og fint det ble!

Mens jeg var så godt i gang jeg satt på etiketter på andre krukker. Elsker å ha mel og linser i krukker, ser så hvit ut med de forskjellige farger!

Og så er det å vente på de nye hyllene og da kan kaffehyllen kom på plass – og så plass til mer krukker!

Og så en liten titt på det andre prosjektet jeg holdt på med idag…

…men mer om det en annen dag…

xJx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s