ProsjektTorsdag – Sniktitt

Her kommer en sniktitt til kjolen jeg holder på med denne uken. Det er en ny versjon av Coffee Date Dress laget av noe stoff jeg kjøpte på Fretex for mange år siden. Tror kanskje de har vært gardiner på 70-taller eller noe. Tanken er å ha det på meg på 20-årsjubileum på Kvarteret neste helg.

Men mens jeg har holdte på med kjolen så har jeg tenkt den kan enten være dritKUL eller dritSTYGG. Eventuelt må jeg har veldig mye selvtillit å gå i den og eie den! Det er ikke lite mønstre på den, men det var jo det jeg først forelsket meg i. Vi kjør på med selvtilliten, og muligens en stor underskjørt under som gjør den enda mer cray cray (les. Australsk slang for «crazy»…)

Eeeeeeeek – VELDIG spent på denne kjolen!

Ellers har jeg klippet stoff til en ny kjole, og det ble akkurat nok igjen til å lage en søt hårbånd. Elsker denne fargen, har ingenting annet i den, så blir artig å ha en kjole i den!

Men nå må jeg kommer meg ut av joggisen og ned å leke med papir!

xjx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s