Jeg Hjerte Bursdager!

Bursdager er det beste jeg vet – i allefall andre sine bursdager. Idag er det nemlig mannen sin dag, og jeg hadde det veldig gøy å lage til en ekstra spesiell frokost. Vi er begge IKKE morgen mennesker, så jeg egentlig ikke skjønner hvorfor jeg gidder, men må si at dagens var vellykket. Begge var våken og klarte til og med ha en samtale!

Først vekket vi (jeg og Frances) han med hatt og sang!

Så hadde jeg lagd glutenfrie pannekake til frokost! Det er tross alt Shrove Tuesday, evt. Pancake Day evt. Fete Tirsdag som det heter på godt norsk. Jeg er oppvokst med tradisjon å spise pannekaker denne dagen, og siden det blir middag ute ikveld måtte det blir til frokost. Andreas hadde ingenting i mot det. På ekte britisk/australsk vis hadde vi sitron og sukker til. Men Andreas fikk også bacon og oppskåret frukt, for balansen sin skyld…

i

Og det hele startet med et BANG!

nomnomnomnomnom

Med seg til jobb fikk han en ekstra spesiell matpakke:

Og så fikk han også et gavekort som skal benyttes til middagen ikveld….

hehe det er utrolig hva man finner når en googler «cats and burgers»….

Også ikveld skal vi se Birdman, noe som jeg er utrolig spent på!!

xjx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s