Deilige onsdag…

Det er både fordeler og ulemper med å ha fridagen sin midt i uken.

For det første er det litt godt å ha heeeeele leiligheten til meg selv, og få under en del kjedelig (men deilig) ting som klesvasken, sengetøybytting – og ikke minst litt kvalitetstid sammen med lille frøken Frances – som også elsker når jeg bytter sengetøy. Siden de fleste er på jobb har jeg ingen unnskyldning til å ikke gjøre litt husarbeid. Det er litt ulempe at jeg føler jeg MÅ gjøre noe fornuftig siden det er en ukedag, men fordelen er det er ganske deilig når det er gjort!

…og fridagen kan også kalles kjoledagen for min del, siden jeg ikke må gå i uniform- så er det på med kjolene!

oisann hull i strømpebukse…hehehe

men denne onsdag var ekstra kjekt siden jeg fikk babybesøk og da kunne jeg ta støvet av vaffeljernet og trillet frem noe godt!

og fikk sydd noen ganske så morsomme babyleggings til besøket – at det går an å være så liten!!! Stoffet kjøpte jeg på salg på Stoff&Stil, og jeg digger det så innmari og gleder meg til å lage masse morsomme babyklær fremover!

xjx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s