Bop sh’bop – little shop’a horrors

Oh! Snakk om å bli nostalgisk i sine eldre dager! Når jeg så at Little Shop of Horrors spilles på Cornerteateret spurte jeg de fleste jeg kjente om de skulle se den, fordi DEN forestilling skulle jeg få med meg! Men, jeg glemte en person, nemlig mannen min. Trodde kanskje det var ikke helt hans greie, så gadd ikke å spørre en gang. Så plutselig spurte han meg om vi skulle se det…så det vise seg at man aldri slutter å lære ting om hverandre til og med etter ni år. Han husket musikalen godt fra å sett filmen midt på åttitallet og har bare gode minner fra den. Original filmen har blant annet åttitals nørden Rick Moranis og kongen av åtti/nittitalls komedie Steve Martin, og regi av Frank Oz.

Jeg derimot, har et annet forhold til musikalen. Siste året på Applecross Senior HIgh School satt vi nemlig opp Little Shop Of Horrors som årets musikal (annenhvert år hadde skolen våres en storslått musikal der de 3 siste trinn var involvert i – min første var The Wiz). Det er noe spesielt med alt som skjer det siste året på High School (videregående altså) så denne musikalen er virkelig en av mine favoritt minner. Vi var ti jenter (og en gutt) som delte rollen av de tre gatejentene (alle skal få…det var jo tross alt 3 trinn med teaterstudenter som skulle få en eller annen rolle…).

her er vi – ler meg i hjel!
«Gatejente» joda det er meg fremst i midten med skaut (!) og tannregulering – oisann.

Anywho – tilbake til forestillingen igår. Det var utrolig artig – teatergruppen Krabatene har gjort en virkelig god jobb. Tok meg et par minutter til å bli vant med tekstene  jeg kjenner SÅ godt på norsk. Men etterhvert ble jeg egentlig ganske imponert hvor godt oversatt og hvor bra det funket på norsk. Jeg var også mektig imponert over scenograf Even Kråkenes og de utrolig bra og sømløs løsninger han hadde. Jeg har også lyst på flere av de kjolene brukt av Ronette, Crystal og Chiffon! Jeg likte også veldig godt at det var musikere på scene som ga en utrolig atmosfære – det hadde vi ikke i 2003 til å si det mildt, der var det karaoke for alle pengene…

Nå er jeg på ingen måte en teateranmelder men, det var en utrolig hyggelig måte å tilbringe søndagskvelden. Jeg anbefale det på det varmeste. De spiller til og med lørdag 7.mars!

xjx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s