Frances Fredag!

Lille jenten vår er foreløpig en innekatt. Vi bor i en blokk og på utsiden er en travel hovedvei. Baksiden av blokken er rolig og hyggelig og jeg har sett flere katter hengende i område – men vanskelig med tilgang for å se om hun skal slippes inn igjen. Vi har prøvd litt å gå med henne i bånd, uten noe særlig hell…hun er rett og slett en pyse. Hun er kjempe redd og skvetten at det er faktisk ganske vondt å se. Vi har derimot tenkt å prøve på nytt når det blir finere vær.

Men akkurat nå er hun inne, og er fremdeles leken og aktiv så vi går utifra at hun er fornøyd og glad. Vi vil også lage det så morsomt som vi kan inne. Derfor bygget vi en klatrevegg til henne. Vi har en stor veggseksjon med bøker og TVen i stuen. Så gikk vi til innkjøp av to klatrevegger på den ene siden.

Og så var det til å lære Frances hvordan det funket…

TA DAAAA!

hehe tror egentlig hun er litt skeptisk…så skjønte hun heller ikke hvordan man kom ned igjen…men hun finner nok ut av det. Ellers kommer pappa og redder henne som alltid 😉

Ellers i katte-relaterte-nyheter: Jeg var innom Monki denne uken etter å ha sett et instagram bilde. Jeg.Må.Ha – KATTESOKKER!

elsk elsk elsk!

God fredag!

xjx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s