Ny bok – nye muligheter!

Sol ute sol inne! Helt utrolig hva den store gule opp i en blå himmel kan gjøre med humøret! Flere ting har gjort meg gira denne uke – men solen idag etter et par dager med ganske mye vind & ikke minst regn – den er prikken over i-en.

MEN. Jeg er egentlig mest gira for en ny bok jeg bestilte på jobben! Den er midt i blinken for de type klær jeg vil lage – og er laget for begynnere, så ikke for avansert, men store muligheter for å bygge videre på mønstrene. Jeg falt for navnet og hvor pen selve boken er. Det var altså en ganske god pris 229,- og så får du med deg mange mønstre!! 

Etter jeg fikk boken så trengte jeg mer stoff! Men penger er litt stramt på slutten av lønningen så jeg dro på en av mine favoritt plasser for billig tekstil – altså Fretex gardin/laken/duk avdeling 😛 Hehe elsker  de artige gardiner som er der – gjerne fra 70-80 og 90 tallet.

Her er fangsten. ELSKER den rosa/blå/lilla saken. Og den damaskduken er moteriktig burgunder/plommerød. Du kan til og med se prislappen på den ene – 29,-!!!! Der er det i allefall nok til 2-3 kjoler og eller 3 skjørt! Kanskje til og med et skjorte i av den blå!

Gleder meg utrolig masse for å begynne! Men det må vente til imorgen, fordi akkurat nå må jeg løpe til jobb!

Kos dåkk i sola!

xjx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s