#throwbackthursday – bryllups versjon

Vi nærmere oss et års bryllupsdag med stormsskritt! Ganske utrolig å tenke på at det er snart ett år siden vi sa «Ja» – eller som Andreas sa «*host* *dramatisk pause* JA!» til hverandre. hehe. Så de neste ukene skal jeg deler småbiter fra bryllupet som jeg endå ikke har skrevet om.

Først ute: Takkekortene vi sendte ut til de fine gjestene våres og andre hyggelige folk vi fikk gaver fra. Jeg var ikke fornøyd med de som jeg fant på de diverse fotobutikkene og nettsider (litt kravstor kanskje?) Jeg følte i allefall at det var ingenting som gjennomførte stilen fra bryllupet så da ble det litt hjemmesnekking igjen – er du egentlig overrasket??

Kraft kort og konvolutter er kjøpt fra Panduro Hobby. Papir til vimplene hadde jeg liggende på kontoret. Bildene bestilte vi fra Vistaprint.com der vi kunne lage vår egen collage. Vimpler er sydd på med symaskinen. Jeg lærte litt for sent at det finnes en maskin som kan klippe ut de trekanter, gjett hvem som gjorde det ved hånd…

Det ble i allefall ikke mer jobb enn invitasjonen var. Nok jobb var der siden all tekst inne var håndskrevet, og klipping.

Her er videoen av invitasjonen for de som ikke såg den…

xjx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s