En grønn sommer…inne

Ja det er nok ikke så mye sommer ute, men da er det viktig å lage litt sommer inne. En skrev om min sommer grønne smoothies en liten stund tilbake. Dessverre ble det ingen grønn smoothie måned på oss. Blenderen min tålte rett og slett det ikke! Det var ikke rart siden den var gammel og kun på 300 watt! Nå har vi investert litt feriepenger i en ny en og den er en beast på 1200watt! Woooooosh (det var lyden av en rask blender…)!

Så nå er jeg så gira for de har smoothies igjen at jeg lagde en sommer versjon, Grønne Smoothie pinneis. Jo, du hørte rett, pinneis. Herregud jeg for vann i munnen mens jeg skriver om dette.

Første ut var en Grønnkål Pistasj pinneis.

Ingrediensene:

Grønnkål, en god håndful. To bananer. ca 70g pistasjnøtter. En teskje raspet ingefær. ca 3 spiseskjeer honning. En teskjer spirulina (kan sløyfes). Ca 2.5 dl frisk vann fra kranen. Noen isbiter.

Begynn med vann, så grønnkål, så bananer, så pistasjnøtter og så hiv inn restene av ingrediensene.

Då er det bare å skru på blenderen til den er helt smooth, min nye blenderen har en «smoothie» knapp og hittil har alle smoothies jeg har prøvd har vært perfekt! Så fornøyd å ikke kjenner brent lukt fra en overarbeidet motor lenge!

Så er det bare å fyll opp ispinneformene. De her har jeg kjøpt på IKEA, men de fleste kjøkken og interiørbutikker har de i disse dager. Så vips er mann ferdig, legg de i fryseren og vent til herlighetene er ferdig!

TAAAAAADAAAAAA!

Nomnomnomnom!

Sommerkyss

xjx


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s