Sommerprosjekter – ToveLove

Nå at vi nå tre inne i seinsommeren tenkte jeg å dele noen prosjekter jeg har holdt på med i sommeren. Nå har det ikke vært akkurat tidenes sommer, men det positive med det er jo at det har vært mer fristet til å være på syrommet.

Første ute var utdrikningslaget til ei god venninne, Tove. Jeg fikk i oppgave å lage en fane som vi alle kunne stå under når vi overrasket henne. Tema for dagen var Flower Power. Her er fanen. Slet med å finne pinner til fanen, men endte opp å kjøpe to stk kosteskaft på Clas Ohlson.

Vi har også begynt med en ganske hyggelig tradisjon i utdrikkningslagene blant mine venner. Nemlig en slags minnebok der alle skrapper (gleder en papirhjerte som meg) noen sider om vennskapen. Jeg holder lite på med papir-ting om dagen (er mest foran symaskinen) så det var veldig gøy å ha en grunn til å papire litt 🙂

Som du ser det går veldig mye i dymo-maskin og washi teip! Elsker spesielt den gjennomsiktig dymoteipen!

Nei, nå ser jeg en solgløtt ute – jeg må bare løpe ut og få litt vitamin D!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s