Sommerprosjekter: Bryllupsgave

Vi var så heldig å være med på et vakkert bryllup i et norges fineste bygd. Bygstad i hjerte av Sunnfjord er det jeg ser på som «typisk norge». Her har du både stor mektige fjell og det ligger langs en flott fjord. Paradis, rett og slett. Jeg har vært så heldig å besøke Bygstad to ganger før, og hver gang er en magisk affære.

De fleste bryllupet vi er bedt inn har ønsker om penger som gave. Noe som er ganske forståelig siden de fleste har allerede ganske etablerte hjem når de gifter seg. Men, det er nå litt kjedelig å gi penger gaver, derfor synes jeg det er morsomt å ha en liten tilleggsgave som er gjerne hjemmelaget, eller i alle fall noe ganske personlig som kan betyr noe for brudeparet.

Hva som gjemme seg i boksen? Men alle først, tar vi et par sekunder for å beundre Storhesten i bakgrunnen…FOR ET FJELL!!!!

Inne i boksen gjemme det seg…en kokebok!

Ideen fikk jeg fra søsteren min som, sammen med mannen sin, laget et lignende til et bryllup for en del år siden. Da fikk de med alle gjestene på bryllup i boken. Jeg hadde egentlig tenkt å gjøre det og…men våren ble litt mer hektisk enn planlagt. Så, det ble en litt mindre versjon med kvarteret-gjengen som bidragsytere. Ideen er at gjestene sende inn en eller to oppskrifter hver og et bilde. Oppskriften kunne gjerne vært noe man har laget sammen med brudeparet eller en familie oppskrift osv.

Jeg hadde egentlig tenkt å få det innbundet på et nettside sånn som blurb men igjen, tidsklemmer. Så jeg laget den hjemme med skriveren vår. Jeg fikk min god kollega Daniel Askeland til å ta seg av innbindingen. Han er blitt veldig flink til det. Må huske å spørre etter ei lite kurs i det, hadde vært veldig morsomt å kunne. Daniel gjorde en nydelig jobb å innbinde boken.

Vi ga også et pengetre siden vi ikke kunne «bare» gi penger i bryllupet…

jepp…vi satt natten før og brettet små origami pengerfugler…hihi sikkert ganske det var ganske irriterende for brudeparet å brette de ut igjen senere. Jaja man skal jobbe for  pengene.

xxjude


English – Made a cookbook for my friends wedding. The Kvarteret – gang all submitted one or two recipes and I had a colleague from work bind the book together. Pretty chuffed with the results! We also gave a «money tree» and folded the money into small origami cranes and attached them to an olive tree. 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s