Holy Moly!!!!

Jeg skal på TV!! Hvordan skal dette gå?

Foto: Monica Santos Herberg

Sying er et relativt ny hobby for min del eller det vil si det har vært veldig av og på. Det begynte med en sommerferie om vinteren (haha…ja det er sånt). Jeg kjedet meg hjemme så jeg kjøpte et mønstre og noe stoff og brukte mamma sin symaskin og lagde meg noen skikkelig sleng bukser…er faktisk usikkert om jeg har et bilde av de, men de var brun og pinnstripet og VELDIG 70talls inspirert.

Det ble litt mer alvor når jeg ønsket meg symaskin til jul i 2008 og fikk den faktisk av min samboer og familien hans! Da begynte jeg å sy skjørt og kjole av ting jeg fant på fretex – studentbudsjett vet du! Det ble veldig sporadisk sying i denne perioden siden jeg holdte på med bachelorgraden min og var veldig aktiv i studentmiljø i Bergen.

Vi flyttet til Australia for å ta Mastergradene våres, og da ble det i alle lite sying – utenom en utrolig morsom julegave til hele familien, igjen lånte symaskinen til mamma.

MEN, så kom vi hjem nyforlovet og nyforelsket i favoritt byen vår, vi kjøpt oss leilighet med et ekstra soverom med god plass til symaskinen. Da bestemte jeg meg for å ta på meg det største syprosjekt hittil – brudekjolen min! Det er nok denne prosessen som gjorde at sying var virkelig min hoved hobby. Etter mange timer på youtube, google og pinterest ble det et ganske så bra resultat, og jeg da var jeg virkelig hekte på søm!

Så det blir fryktelig spennende å se hvor langt dette kan ta hobbyen min!

WATCH THIS SPACE!

Foto: Monica Santos Herberg

English: Holy Moly! I’m going to be on norwegian TV. It’s crazy! I am a part of the Norwegian adaption of The Great British Sewing Bee, which has been going great guns in the UK. This is the second season, and it’s pretty damn exciting for someone who describes themselves as a «youtube/google/pinterest seamstress. It’s super exciting to see where this will take my favourite hobby!

xxjude


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s