Sommerprosjekter: OST-kake…ikke ostekake

Når jeg holdte på med å samle inspirasjon til bryllupet på Pinterest som kom jeg over en ny bryllupskaketrend. OSTkake. Jeg vurderte det en stund, men det kom ikke med i bryllupet (siden jeg hadde cirka tusen ideer til bryllupet – skulle gjerne kunne gjort det igjen vettu!). Plus jeg tror en så svær ostkake hadde nok sprengt budsjettet!

Her er noen eksempler på en bryllups OSTkake funnet på Pinterest:

OSTcake2 OSTcake OSTcake3

Utrolig morsom idé sant? Siden jeg har sett de her så har jeg tenkt at dette er midt i blinken til ei god venninne av meg. Har prøvd å komme på en god anledning til å lage dette til henne og endelig i år fikk jeg det: hun fylte jo 30 år i sommer! Hurra! Då var det klar for OSTkake (ja, det er viktig å skrike OST!)

Førbilde: Vi kjøpte et fint fjøl så hun kunne ha lenge (fordi gjett om ostene forsvant raskt…) og noen gode syltetøy som passet fint til de forskjellige typer oster.

Oster vi brukte: Nederst var Brie, Så to typer Castello Blåmuggost – Blue & White, Camembert, og en Chevre på toppen. Jeg blir sulten bare av å skrive dette…mmmmmost.

For pynt brukte vi fiken, eukalyptusblader, valnøtter, kirsebær og en fin lilla rose på toppen.

SAY CHEESE! Bursdagsjente ble ganske så glad for kaken!

Og så en liten morsom ting til…vi hadde spasert fra meg med kaken i en plastpose, siden det regnet litt. Det som var litt dumt var at Camemberten hadde begynte å smelte, det var nok fuktig i posen. Det ble en heldig uhell, det så ut som det var planlagt og en bursdagsgjest spurte «hvordan fikk du osten til å se ut som glasur?». Hehe vel du vet vi er jo så kreative…

English: Say Cheese! A CHEESE-cake we made for a friend of ours for her 30th. She loves cheese, and we love her- so it was a perfect match! We used Brie, blue & white Castello, Camembert and Chevre. Decorated with fresh figs, cherries, eucalyptus leaves and walnuts. mmmmcheese! Drooling just writing about it!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s