I morgen braker det løs!

Husk å skru på NRK1 (evt. åpne nettleseren til nrk.no) mandag klokken 19.45 – rett etter dagsrevyen!

Her er jo TV høstens fineste bukett. Det er en virkelig fin gjeng NRK klarte å samle, og jeg er ganske sikkert på at alle vil bli underholdt og inspirert av oss. Det blir mye latter, en del tårer og ganske mange grimaser!

©NRK Tore Zakariassen
©NRK Tore Zakariassen

Her kan du leser om gjengen. Og her kan du se reklamen som har gått på nrk hele uken.

Foto: NRK ©Tore Zakariassen
©NRK Tore Zakariassen

Og vi har noen ekstra spesielle gjester på første episoden – så det er ganske morsomt! Jeg kommer til å skrive jevnlig om serien så det er bare å henge med! Her i Bergen blir det premierevisning med en god gjeng, masse popcorn og noe som bobler i glasset! Gleder meg veldig!!

English: One more sleep until it starts! Unfortunately the show isn’t available internationally (unless you’re a bit technical). Im looking forward to it, but it’s pretty cringe worthy watching yourself on TV. shudder. Luckily I’ll be surrounded by a great gang while we eat popcorn and drink some bubbles ❤

Signature


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s