Det Store Symesterskapet – Episode 1

Ai ai ai! Så du det kommer? Jeg gjorde i alle fall ikke det – som du ser på de ansiktsuttrykkene! Haha jeg husker jeg tenkte der og da at jeg ikke følte at jeg reagerte nok til avgjørelsen. At jeg var i en slags lammet sjokk. Men joda…nok reaksjon der!

Foto: NRK
Foto: NRK
Foto: NRK
Foto: NRK
Foto: NRK
Foto: NRK

Haha – jeg ler meg ihjel over mine egne grimasene! Uff men helt seriøst – jeg hadde virkelig pakket kofferten klar og var dypt skuffet med meg selv. Det var faktisk ganske vanskelig å omstille seg igjen etter å være så forberedt for å dra. Som du ser her:

Foto: NRK
Foto: NRK

Men! Snakk om nervepirrerende første episode. Ble sliten selv av å se på igjen (til og med når jeg hadde sett første episoden allerede!!). Heldigvis var jeg omringet av en super gjeng for å se på premieren sammen med meg 🙂

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Og så for litt etterpåklokskaphet – Hva gikk galt (utenom alt da):

Oppgave 1: Jaja her var jeg nok alt for distrahert og stresset over situasjon – og at det var det verste tenkelig stoff for meg til å begynne med! Husket at jeg slet med å finne et stoff jeg var fornøyd med og var veldig lite inspirert av applikasjon. Jaja litt uflaks her altså!

Oppgave 2: Her ble jeg ordentlig lei meg. Ser at jeg er faktisk på kanten av et par tårer her. Det er så irriterende siden jeg var veldig obs på den glidelåsen gjennom hele de 2 timene. Men ble for ivrig i det siste sekund når jeg skulle sette det på bysten. ARGHHHHH!!!

Oppgave 3: Jeg var i utgangspunkt fornøyd med designet, men hadde alt for lite tid for å få til alt. Nå ser jeg at jeg skulle bare droppet stikklommene og hatt mer tid til glidelåsen! Det som var den største feilen i oppgaven var stoffvalget. Jeg (som sagt et par ganger før…:P) har lite erfaring med jersey stoff og den French Terry jeg valgte kan være ganske vrient å jobbe med. Jeg hadde egentlig kun en sjanse med glidelåsen og det klarte jeg ikke. Når den skulle plukkes av stoffet så var det streket for mye. Irriterende siden jeg er i utgangspunktet god på glidelåser – bare ikke under tidspress (vet jeg nå….).

MEN! Gjort er gjort! Shake it off! Det kommer en ny episode neste uke – og den har ikke jeg sett endå heller! Så det blir super spennende!

Foto: NRK Tore Zakariassen
Foto: NRK Tore Zakariassen

Hva synes folk da? Er ikke vi en fin gjeng?!

Signature

Forresten på mandag var jeg også på besøk hos NRKP1 – Hordaland idag. Du kan høre det her!


En kommentar om “Det Store Symesterskapet – Episode 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s