Orden i sysakene – før & etter

Da jeg kom hjem fra innspilling av Det Store Symesterskapet så såg det ikke ut hjemme, spesielt på syrommet. Rett før innspilling var det en del å forberede og det ble mye jobbing på meg, så rydding kom nederste på listen. Kjenner jeg får litt angst av å vise frem dette bildene, men det er viktig å vise hva jeg hadde å jobbe med.

Så umm errr -*host* og *ser ned til føttene*- slik så det ut dagen jeg kom hjem.

Ganske så trist egentlig. Så det eneste jeg kunne gjøre var å hive meg på gratisbussen til IKEA (flere turer siden vi ikke har bil og er begrenset til det jeg kan bære under armene). Der fant jeg en del smarte løsninger for små rom. Det er et ganske lite rom, men jeg er utrolig takknemlig å ha mitt eget syrom. Forrige leilighet vi hadde i Bergen hadde jeg en «sypult» i gangen – så dette er litt av en oppgradering!

Først kjøpte jeg en veggmontert klaffebord som et ekstra klippebord. Genialt siden den kan tas ned med veggen om den ikke er i bruk.

Jeg monterte en gardinstang under hyllene, så jeg kan henge opp ferdig og halvferdige prosjekter. Også ryddet litt i hyllene så en kan bruke til stoff til fremtidige prosjekter.

Og her er der «the magic happens». Som du ser har jeg en ganske enkel (men utrolig god) symaskin. Den fikk jeg i julegave for noen år tilbake av mannen min og familien hans. BESTE JULEGAVE NOEN SINNE!!!! Man kommer ganske langt – til og med på Det Store Symesterskapet – men enkel utstyr! Forstår meg rett, jeg drømmer og gleder meg til den dagen jeg eier en Overlock, og jeg er kjempe misunnelig over Eva og hennes fire (!) symaskiner! Men synes det er viktigst, og ikke minst mest inspirerende er å se hva folk får til med lite.

Veldig fornøyd med magnetstripen til saksene og diverse. Kjøpte den for en god stund siden men ser nå at flere steder har fått noen veldig fine i tre, som hadde kanskje vært litt finere. Hyllen til trådsnellene er en midlertidig løsning før jeg få tak i en fin stativ. Eplekassene som ligger under brudekjolen er også en ny tilskudd til rommet. De heter Knaggelig og fra IKEA og jeg ble svært begeistret for de. Veldig greit å ha alt mulig stoff/vliseline/mønstre og andre stæsj i.

Rommet er også kildesorteringsrommet vårt, så det bruker vi de hvite eskene til plast, metall og pant. Her stiller jeg også ut alle mine instaxbildene og der brudekjolen min bor. Og der har du der – alt man kan få til i et rom på fem kvadrat meter! Takk for at du var innom 😉

English: When I got home after the Norwegian Sewing Bee my sewing/office/recycling room looked like a bomb had gone off. I decided I needed to get some order in there and looked for some good ideas for making the most of a small sewing room. After a few trips to IKEA, here are the results!

Thanks for joining me on a tour of my little creative space!

Signature


3 kommentarer om “Orden i sysakene – før & etter

  1. Og jeg er misunnelig på ditt rom! Har ikke hatt eget syrom ennå, og da er det vanskelig å få brukt symaskinene!! 😛 Nå har vi jo endelig et ekstra rom, og jeg håper å få det istand til våren en gang 🙂 Tror rommet er på størrelse med ditt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s