Frances Fredag (symesterskapet: Bak kulissene)

Det var ikke bare jeg som ble TV «kjendis» nå på mandag. To av mine favoritter også fikk smake litt på å være TV stjerner.

Men HALLO – Frances ble omtalt som «Missy». Unnskyld meg! Frances synes ikke noe om å bli kalt det, og ikke jeg heller egentlig. Pfft om jeg hadde kallet katten min Missy (unnskyld om katten din heter Missy…). Jeg elsker derimot «vanlige» navn til kjæledyr, f.eks om vi hadde fått en hannkatt hadde han het Knut.

Hun heter altså Frances, delvis oppkalt etter Baby i Dirty Dancing (bare ikke si det til Andreas…).

Apropos han da – se på denne kjekken da:

Synes de gjorde seg godt på TV skjerm begge to. Det var ganske artig å ha NRK på besøk hjemme. Eller, jeg synes det var artig. Frances var livredd som vanlig og tilbragte hele dagen under dynen. Ganske overrasket at de fikk noe som helst bilder av henne egentlig…

Og det var til tider litt trangt…

Men da kan lille familien Dalsgård krysser det av Bucket listen vår!

God helg! Husk å se på mandag kl.19.45 – her kan du se den nye reklamen!

I mellomtiden skal jeg til London! Woohoo! Men i helgen kan dere se en del av klærne jeg laget til sommeren.

English: Two new stars were born on monday! Two of the most important beings in my life xx. Here are some pictures from when two lovely ladies from NRK visited me at home. Before we started filming the contest!

Signature


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s