Symesterskapet. Episode 2. Takk for meg.

Blurgh! Ingen har lyst å være den første til å ryke. Ingen! Og i alle fall ikke meg. Men sånn er det! Idag sitter jeg igjen med tre forskjellige følelser…

Følelse nr. 1: Synd i meg…jeg får vel sitter her og klappe på katten resten av uken…

Følelse nr. 2 – Dette er vel en passende antrekk til å gå ut i offentligheten idag?! Neida, joda.

Følelse nr. 3 – HERREGUD! SKJERPINGS! Jeg ble faktisk valgt ut som en av åtte blant ganske så mange søkere. Det er jo dritbra! Dette må jeg være stolt av!

Jeg tenkte veldig mye, alt for mye,  etter utstemming. Brukte mye tid å tenke på hva gikk galt, hva jeg kunne ha gjort bedre, hvorfor fikk jeg ikke dette til! Det verste er at jeg hadde tusenvis av svar og unnskyldninger (noen faktisk gode) til de her spørsmålene. Men det hjelper jo selvsagt ikke, men det er ingen god følelser…

Når det er sagt, er jeg utrolig takknemlig for at jeg fikk være med i to episoder. Jeg er ganske sikkert på jeg hadde sluttet å sy om jeg hadde gått ut etter første episoden. Jeg hadde rett og slett en dårlig dag på jobb, uflaks for meg at den for på TV! Må innrømme at det så ikke så ille ut på TV, det jeg sydde. Og hodet kan løftes litt høyere.

Så hva gikk galt? Neida det var nok for lite erfaring. Jeg ble litt overveldet allerede den første dagen vi var samlet. Jeg var overrasket over hvor mye erfaring folk hadde (første dagen ble vi spurt «Så, hvem har brukt en overlock før» – gjett hvem var den eneste som ikke rakk opp hånden? Hehe jaja). Altså, læringskurven for meg gikk rett opp i værs etter kun to episoder og kan melder at jeg har aldri sydd så mye som etter innspillingen! Det er jo selvfølgelig i bunn og grunn en konkurranse, det har litt med flaks og en del med kompetanse.

Så det er ingen stopp på hu her! Bare følg mer fordi det kommer nok masse mer å se!

Så om episoden:

Foto: NRK Tore Zakariassen
Oppgave 1: A formet kjole  Foto: NRK Tore Zakariassen

Oppgave 2: Sokkeskjørt Foto: NRK Tore Zakariassen
Oppgave 2: Sokkeskjørt
Foto: NRK Tore Zakariassen

Oppgave 3 - Anorakk Foto: NRK Tore Zakariassen
Oppgave 3 – Anorakk
Foto: NRK Tore Zakariassen

Oppgave 1: JA! 2.PLASS! DEN KAN JEG LEVER LENGE AV!
Etter forrige episoden så hadde jeg aldri trodde jeg kunne få en andre plass rangering (og kanskje det var hovedproblemen mon tro?).
Oppgave 2: Jeg likte ideen min – bare skulle jobbet raskere og hatt flere rader med kronblader. Kunne også sydd opp skjørtet litt og. Ideen var en slags peplum av sokker. Jeg lagde en ganske søt sløyfe som ikke ble vist så godt. Kunne eventuelt hatt flere sånne?
Oppgave 3: Jeg gjorde to fatale feiler med anorakken. Kvelden før justerte jeg mønstre litt på sidene. Det skulle jeg aldri gjort, skulle hatt mer tro på selv og designet i utgangspunktet. Under syingen så justerte jeg skuldersømmen litt for mye, hadde nok vært bedre ermer om jeg ikke hadde gjort det.

Men du må fortsatt å følg med på Det Store Symesterskapet! Det er så mange store talenter i dette programmet at det blir veldig artig å følge med på!! Og følg med her fordi jeg kommer til å blogge en del om showet!

Lydspor: Taylor Swift – Shake it off

English – Last night I was sent home from the Sewing Bee. It was quite a ride, and a brilliant experience. Shake it off and ready for the next sewing challenge!

Signature


3 kommentarer om “Symesterskapet. Episode 2. Takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s