Høstplaner

I dag i byen mellom de sju fjell har vi hatt en nydelig tidlig høst dag. Så vi måtte ut og lufte oss…men egentlig var det syrommet som kallet. Så etter vi delt en smoothie på fisketorget kunne jeg komme hjem og begynner på høstprosjektene.

Mitt liv kan egentlig deles opp i farger. Tidlig 20årene var preget av mye rødt. Jeg ble tiltrukket av alt som rødt. De seinere årene har jeg byttet en del mellom gul, mintgrønn og mørkeblått. Hjemme har vi gul/grå kombinasjon i stuen, mens kjøkkenet og syrommet er preget av mintgrønn.

Når jeg skulle komme i gang på syrommet så jeg en ny farge har kommet over meg denne høst….

Fra venstre: Ullstoff med litt stretch- kjøpt på salg hos Stoff&Stil, fantastisk «cotton lawn» kjøpt på Liberty London, tvinn med utrolig fin garn fra Salhus Trikotasjemuseum, og ullsokker også fra Salhus Trikotsajemuseum. 

Yep – høsten 2015 er absolutt en sennepsgul høst! hurra! Jeg gleder meg skikkelig å lage plagg i denne deilige farge. Andre farger du kan forventer å se fra syrommet denne høst er burgunder, som har vært en favoritt de siste årene, petroleumsblått og mørkeblått.

Jeg har kommet godt i gang med i allefall to plagg. Den første er et skjørt som heter Arielle fra Tilly and The Buttons.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å gidde med fór, fordi jeg ville bli fort ferdig. Men, når jeg skulle teste skjørtet på så klødde den veldig at jeg måtte. Jeg fant en veldig fint bomullsstoff som jeg arvet av ei venninne som passet perfekt inne.

Jeg fikk også adde en liten double welt lomme med flapp som en liten ekstra detalje. Ble nok litt inspirert av Eva fra først episoden av Det Store Symersterskapet! Perfekt liten lomme til tyggispakken!

Jeg kjøpt en del av dette ullstoffet, så jeg tror resten skal bli en enkel 60-talls A-linje kjole uten ermer 🙂

Ellers har jeg begynt å klippe i Liberty-stoffet mitt (eeeeek- litt skummelt) og det skal bli en bluse! Og muligens noe til mannen – da kan han slutter å klage over at jeg aldri lage noe til han – hehe.

Andre høst prosjekter har jeg begynt å pinne på Pinterest – så det er bare å kikke innom tavlen min.

Ellers må dere husker at resten av sygjengen (pluss to sekunder av meg) er på TV imorgen kl.19.45 på NRK 1!

Hvem tror du vinner??

Signature


3 kommentarer om “Høstplaner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s