Det Store Symesterskapet episode 3 – ville, kunne, skulle..

Og etter en uke pause – vet ikke helt hva jeg synes om å være taperen i to uker, men men – er Det Store Symesterskapet tilbake. Woohoo! Fikk du med deg epsiode 3? Om ikke anbefale jeg deg å ikke lese videre – spoiler alert!

Når jeg ble sendt hjem, fikk jeg med meg alt stoffet til de oppgavene vi skulle forbereder hjemme. Jeg var ganske fornøyd med noen av de oppgavene så jeg bestemte meg, allerede i taxien på vei hjem, at jeg skulle lage alle de forskjellige plaggene.

Men først, en liten oppsummering av dagens episode:

Oioioi de smekkbuksene! For en vanskelig oppgave. Jeg har faktisk laget et sett med snekkbukser til niesen min for 6 år siden, men jeg tror nok jeg hadde slite! Å snille kjære Heidi ❤ ❤ ❤ Hun er altså noe av de fineste menneske jeg har møtt! Sånn som hun hjalp Viktoriya gjennom den første oppgaven, og så komme på siste plass, det er ikke mange som hadde gjort det altså!

Tror nok jeg var ganske enig med vinnerplagget – det kunne ikke vært mer Marius de buksene! Jeg likte også Eva sin farge kombinasjon veldig godt. Liker at hun ikke alltid går for de opplagte valgene.

Det var en ganske så morsomt redesign oppgave og!

Sjørøver prinsesse! Det var jo temaet til 5års bursdag til niesen min ifjor. Her ser du kaken fra den! Synes det var ganske artig idé at det var temaet hun valgte. Og en artig idé Heidi hadde.

Haha ler meg ihjel av Yngvar og halloween kommentarene. Jeg hater alt sånn fjasJeg pleier å skru av alle lysene i huset når det er Halloween. Han er så vittig. Apropos Yngvar, fin hatt Andreas, det kledde du 😉

Men herlighet! For en kreativ hjerne Marius har! Jeg blir helt målløs…jeg husket jeg fikk høre om denne elefanten, men klarte ikke helt å se den for meg, Helt fantastisk bra gjort!

Brudepikekjolene – uff jeg vet ikke helt hvordan jeg hadde taklet å jobbe sammen med de små jentene. Er ikke det de sier i filmbransjen – jobb aldri med barn eller dyr?

Eva da, banning foran småjenta – er det lov? hehe. Og Heidi, Heidi så søt du er i sløyfe. Det selvsagt var utrolig trist å se Heidi reiser hjem, hun er tidenes dame!!! Det blir nok nok litt kjedelige å se på neste uke 🙂

Neida de småjentene så ganske snille ut, og jeg fikk prøvd meg litt når jeg lagde en brudepikekjole for et vennepar av meg i sommer (lurte på om de synes det var litt rart at jeg hadde tilfeldigvis en brudepikekjole mønstre liggende hjemmet – hehe). Og det gikk jo ganske bra, tross min dårlige teken på barn…

Ville, kunne, skulle…

Og så over til – Ville, kunne, skulle -som blir en ny spalte her på Hei Jude de neste ukene – du blir ikke kvitt meg og symesterskapet med det første 😉

Som sagt, jeg var ganske fornøyd med noen av ideene mine for oppgave 3 at jeg bestemte meg for å lage de allikevel, hjemmet (med ingen tidsfrister da…)

Jeg var litt bitter for å ikke lage denne kjolen siden jeg var spesielt fornøyd med den. Inspirasjonen for brudepikekjolen fikk jeg av Leila Hafzi og hennes vakre brudekjole. Jeg var nemlig på en brudekjoleprøve med Leila Hafzi på våren med ei god venninne som skal gifter seg til neste år og hennes bruk av stoff og blomster synes jeg er utrolig fint. Brudepikekjolen min skulle være til en romantisk sommerbryllup.

Jeg ser derimot at kjolen var litt komlisert, så om jeg hadde klart å lage det i den tiden er virkelig ikke godt å si. Men samtidig når jeg har laget den hjemmet så tok det ikke så lang tid altså…

Kjolen har blonde og sateng overdel, og sateng underkjole med flere lag av tyll over underkjørtet.

Ganske mange deler ja…på de her over har jeg tråklet sammen, men det hadde sikkert vært det første jeg hadde droppet på programmet og håpet for det beste. Skjørtet gikk veldig fort å lage hjemmet – og hadde nok gått endå fortere på Symesterskapet fordi der hadde jeg brukt overlocken til å rynke alt.

Og her er kjolen ferdig:

Fremsiden
Baksiden med blomsterdetalje. Du kan se hvordan man lager til blomster på Pinterest tavlen min.
Jeg brukte usynlig glidelås på denne kjolen – om jeg hadde fått tid til det på TV kommer vi aldri til å vite 😉
Fremsiden. Har fremdeles å legge opp kjolen, men gjøre det når jeg får teste det på niesen!

Jeg vet i alle fall om ei jente som blir glad nå! Kjolen skal gis til niesen min på 6 år. Kanskje det blir den nye favoritt partykjolen hennes.

English: Woulda, coulda, shoulda. Yes I am no longer on the show, but you won’t get rid over me so fast! Every week I’ll be writing a recap of the episode and showing what I would have made for the last task. This week was all about kids clothes, the contestants made overalls for the first task, redesign task was to make a dress up costume, and the last task was to make a flower girl dress. Mine was heavily inspired by the norwegian wedding dress designer Leila Hafzi and was made for a romantic summer wedding. 

Signature


4 kommentarer om “Det Store Symesterskapet episode 3 – ville, kunne, skulle..

  1. Herlighet, så flink du er! Jeg synes det var veldig kjekt å følge med på deg i symesterskapet, men synes bloggen din er veldig kjekk den også, så jeg gleder meg til fortsettelsen her 🙂 Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s