Det Store Symesterskapet – episode 4: ville, kunne, skulle…

Då var fjerde episoden ferdig og en til fantastisk syere er sendt hjem. Hva synes du om episoden.

HALLO! Det var jo Retro-uken! Hva er det å ikke like. Så utrolig kjedelig å ikke være med på akkurat denne episoden *sukk* , her kommer en bitteliten oppsummering av episoden!

Oppgave 1: Tutt tutt her, og tutt tutt der.

Jeg elsker denne typen sying. Selvsagt. 60 tallet shift kjole er en av mine favoritter, holder faktisk på med en høst/vinter versjon i ull akkurat nå! Jeg likte spesielt godt stoffvalget til Aina og Ida. Utrolig fine.

Så utrolig mye å le av denne episoden. Trodde jeg skulle dø av latter av den fine Norge Rundt innslaget av Marius. Du må se hele innslaget, elsker spesielt delen da han går bort fra symaskin og slapper av. Fun fact nr 1: innslaget er fra samme år jeg er født! Fun fact nr. 2: jeg har nett det samme genser som Marius har på seg i episoden – og hadde den på meg mens de filmet meg hjemme, men det ble ikke vist 😉

Ååå så Yngvar da, den nachspiel kjole og damen som har vært på fest med Rod Stewert <3, han tok det i alle fall utrolig bra etter å bomme totalt!

Oppgave 2: Gamle ull blir nytt!

Artig oppgave! Må si min favoritt var Ida sin brudekjole og jeg synes Aina sin jumpsuit var en utrolig kul idé. Stor kudos til Yngvar da, for en måte å redde seg inn igjen! Det blir bare mer og mer spennende!

Fikk jeg ganske mange idéer selv, mulig jeg skal se på mine gamle ullgensere med nye liv.

Oppgave 3: åttitallet tilbake!

ANANAS ANANAS ANANAS! Hallo den var jo dødskul! Har lyst på den sjæl (som Aina sa et par ganger 😉 ) Men seriøs Aina – jeg har kjempelyst på den. Du var utrolig flink Aina og fint at du gikk ut men en så kul jakke. Aina og jeg bonde ganske mye og ble nyforelsket (beklager- internvits…) første dagen siden vi hadde ganske mye likt stoff i bagasjen våres. Utrolig kul stil på den damen der, og trist å ikke se det smilet på TVen igjen.

Det var jo ganske så mange fine fine jakker denne uken. Veldig Marius med oversize (begynner å se en trend?) og likte Eva sin veldig godt, og morsomt å se henne endelig bli ferdige.

Og så over til Ville, kunne, skulle…

Tidlig sommeren har jeg hatt skikkelig dille på flamingoer! Når jeg ikke fant noe passende stoff med flamingoer på til catalinajakken på symesterskapet, måtte jeg ha en applikasjon av noe slag på! Som dere så i første episoden har jeg ikke jobbet så mye med applikasjon før, men hallo, flamingoer! Så det ble tropicana tema på den ene delen av jakken min. Resten av stoffet var en naturhvit brokade.

Jeg har jo laget en til catalinajakke siden, som jeg er mer fornøyd med! Les om den her.

Om jeg skulle laget den igjen hadde jeg brukt en annen ribb nederst, synes den jeg brukte var litt slapp og hadde fått en finere form om det var litt mer hold i den.

Viktig med matchende negler og lepper!

English: Woulda, coulda, shoulda episode four of the Norwegian Sewing Bee. This week was Retro week – a week made for me (and Aina da…). The task three this time was to make a 2015 version of the iconic bomber jacket. My idea was a tropicana one with a huge flamingo on one side and coral pink features. I’m happy with it, but I like the one I made in summer better! 

Signature


En kommentar om “Det Store Symesterskapet – episode 4: ville, kunne, skulle…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s