Symesterskapet episode 5 – ville, kunne, skulle

Sååååå en liten skift i stemning denne episoden, eller hva? Jeg synes det var mye stillhet, ikke så mye latter og lek som i forrige episodene. Med mindre det var litt ondskapsfull latter – jeg ser på deg Ida 😉 Skikkelig anstrengt stemning, til og med når Christine prøvde å lette det, så var det kun et par streksmiler rundt omkring. Bra TV i alle fall 😛

Jeg hadde slitet i denne episoden – absolutt! Jeg hadde sett en lignende episode på det britiske versjon og tenkt «pøh sånn kilt hadde jeg aldri klart i det tidsklemme!». Pluss punk, urgh. Jeg hadde en lite punker periode i min ungdom, men det er så langt fra min stil nå at jeg tror ikke hadde gjort det så bra.

Alltid trist å se noen dra, spesielt en som er så dyktig som Viktoriya!! Men nå kan du hvile litt Viktoriya, utrolig bra jobbet fine deg ❤

MEN, jeg var veldig fornøyd med ideen min for den tredje oppgave, så det skal jeg viet mest parten av denne posten til…

Ville, kunne, skulle. 

Herreklær er ukjent terreng for meg, til min manns stor skuffelse. Han hadde et lite håp når han kjøpte symaskinen til meg at jeg kunne sy litt av klærne hans. Det har det ikke blitt noe av…til nå!

Endelig nå! Sju år etter jeg fikk symaskinen, kommer det første plagget jeg har laget til kun han. Tiden vil vise om han vil gå med den i offentligheten da.

Briefen denne uken var et mønstrete (med tre forskjellige mønstre) kroppsnær skjorte til en ung herre. Her ser du stoffvalgene mine.

Oh yes! Crazy cat lady ganger 100! Når jeg fant dette stoffet trodde jeg skulle dø. Det er så kitsch og fantastisk at jeg måtte få bruk for dette i TV showet. Min favoritt katt på stoffet må være denne triste hvite her. HAHA ler meg ihjel.

Veldig morsomt med Moods of Norway Simen Staalnacke som gjestedommer, det skulle jeg gjerne vært med på! Skulle gjerne hørt dommen hans om #crazycatman skjorten min. Kanskje den når han allikevel?? Ganske så fornøyd med mitt første forsøk på et herreskjorte. Kanskje får Andreas litt flere i nærmeste fremtid, det var et ganske morsomt oppgave å lage.

Mønstre fulgte også på bærestykke på baksiden.

Jeg fikk i alle fall overbevisst mannen til en fotoshoot, så lenge han kunne ta noen kunstneriske friheter. Litt inspirert av serien vi har sett i det siste Narcos (basert på Pablo Escobar), la meg introduserer Mi Familia: Andreas og Frances.

Ja, det stemmer, du ser riktig, Andreas bruker Frances som en hagle, eller en Catomatic – hoho.

Jeg liker at det ser ut som Andreas har et par kattunger i brystlommen sin. Er ikke det drømmen?

Ingenting finere enn en katt og en mann, spesielt en i en katteskjorte.

English: This weeks episode was all about patterns, and pattern matching. I loved my idea for the main task, because I could use the most amazingly kitsch cat fabric I found online! One of the guys behind the label Moods of Norway was a guest judge and it’s a pity I missed out on that, but maybe he’ll see my shirt through the power of internet?? The rest of the show I think I would have been quite hopeless at. Kilts and punks, meh. This is my first mens shirt and the first ever make just for Andreas. Whether or not he’ll wear it in public is another issue…

Signature


4 kommentarer om “Symesterskapet episode 5 – ville, kunne, skulle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s