Symesterskapet – FINALEN! + ville, kunne, skulle

Pøh! For en finale! Jeg ble helt svett og jeg visste til og med utfallet. Stor gratulasjon til Marius og utrolig bra jobbet til Ida og Eva. Det har vært morsomt å bli kjent med dere og gleder meg til å se hva som skjer fremover med dere!

Så uten å bable for mye mer om finalen, for det har jeg egentlig allerede gjort, her kommer den siste:
Ville, kunne, skulle

Som en del av finaleoppgave skulle vi lage en catwalk kjole inspirert av en (eller flere designere). Jeg er veldig glad i farge og mønstre og generelt lekenhet. Designeren jeg ble mest inspirert av for denne oppgaven var norske Fam Irvoll.

FamInsp FamInsp1 FamInsp3

Jeg ble også inspirert av Georges Hobeika 2015 vår/sommer omvisning.

insp7 insp71 Insp17

Her kommer bilder av min Fam Irvoll/ George Hobeika inspirert catwalk kjole, på en ikke så veldig catwalk kropp 😛 De ble tatt inne i leiligheten under en høststorm mens jeg var alene hjemme. Selvutløser på kameraen som var stablet opp på brettspillesker og måtte leker meg med et par lamper. Så de ble så så i kvaliteten.

En dag skal jeg få tatt noen litt mer fargerike bilder så kan du se kjolen i sitt fulle es.

Oi og så er det den pinlig øyeblikket når du ser du har hastet litt og verken har stryket tyllstoffet og klipt kanten beint.

Akkurat sånn å være tilbake på Symesterskapet jo 😛

Glitterende krage gjør meg lykkelig!

Lykkelig og harmonisk. Alt blir bedre med en glitterende krage!

Hipp hurra! Det var litt vemodig å bli ferdig med symesterskapet, på, men gleder meg veldig til det neste store som kommer til å skjer!

Takk for at du har vært med på ville, kunne, skulle prosjektet mitt. For å være helt ærlig var jeg veldig usikkert om jeg kom til å gjennomføre det selv, men jeg gjorde det! Håper dere synes det har vært like morsomt som jeg har hatt!

Signature


3 kommentarer om “Symesterskapet – FINALEN! + ville, kunne, skulle

  1. Kjempegøy å sjå du har laga til de forskjellige oppgavene. Imponert over at du har oppdatert med syprosjektene her kvar veke. 🙂 Håper du fortsetter å vise oss meir av det du lager. Er blitt inspirert til å begynne å sy igjen. Dette året blir det sjølvsydd kjole til julebordet, viss eg blir fornøyd med resultatet. Visste ikkje at det eksisterte fot for usynlig opplegg før eg såg det på symesterskapet. Gleden var stor når eg fant ut at eg faktisk hadde fått det med då eg kjøpte symaskin.

    1. Takk, det var kjempegøy å ha dette som et prosjekt 🙂 Ja usynligfot er utrolig greit når man får det til! Lykke til med julebordkjole. Skal i bryllup neste helg og holder på med en kjole, som tenker også kan brukes til julebord!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s