Og så, hva neste?

Og nå er sesongens Symesterskapet godt bak oss. Jeg har til og med sett på Sofa ser på Symesterskapet på NRK1. Snakk om meta. Å se på en tv show som ser på deg selv på en TV show.

Jeg har koset meg masse som en ekte «D» eller er det kanskje «E»-kjendis. Ja, jeg får en del lange blikk av folk, og har blitt gjenkjent noen ganger på gate. Det er nok for det meste den eldre generasjonen, men det er kjempe koselig. Masse positive tilbakemeldinger og synes det er utrolig morsomt at TV showet inspirerer så mange! Det liker jeg alle mest. Nå sitter jeg og bare vente på telefon fra Skal Vi Danse. De får vel snart bruk for hun som røk ut først i Symesterskapet sesong to. Lett.

Dagen jeg røk ut sa jeg til meg selv og produksjonsleder for Symesterskapet at jeg hadde store planer om å lage alle plaggene jeg planlagte. Det gjorde jeg faktisk, til min egen overraskelse. Noen ganger angret jeg siden jeg har en haug av andre prosjektene jeg hadde lyst å gjennomføre, og det tar tid når man skal balanserer resten av livet. Utrolig fornøyd med at alle plaggene ble lagt ut etter hver episode, det var en utfordring jeg elsket å jobbe med.

Du kan lese om alle episodene her: Episode 1, episode 2, episode 3, epsiode 4, episode 5, episode 6 & episode 7

symesterskapet

Så hva blir bloggen fremover, tok en liten ukes pause for henter inn igjen inspirasjon og kan med gleder forteller at det skjer ting inn på syrommet på Dokken. Et bryllup og bryllupsreise står for tur de neste ukene, men har masse småbiter klar for bloggen mens vi er vekkreist. Høstgarderobe er godt i gang, men gleder meg mest til å få bruk for sommergarderobe de neste ukene! Vi skal nemlig endelig på vår bryllupsreise (bare et og et halvt år forsinket!) til CUBA! Vi gleder oss så utrolig masse.

Signature


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s