Viva Cuba!

Nå har reisefeber slått inn for fullt. Vi skal (endelig) på bryllupsreisen vår!! Vi skal til en plass jeg vært på ønskelisten min i alle fall ti år – CUBA! Det var viktig for oss at vi dro snart siden det blir mer og mer åpent der, og det er noe å oppleve «ekte» Cuba, før det blir for «amerikanisert».

Jeg gleder meg til å henge med damer sånn som denne:

cubanLady

Så er jeg også på jakt etter syfolk der nede. De er vel ikke akkurat vel kjent for skredderne sine, sånn som sørøst Asia., men noe må finnes! Kanskje dere vet om noe? Skriv gjerne i kommentarfeltet – andre resietips tas også i mot med stor takk!

CubanLadies

Reiseruten er ganske åpent akkurat for øyeblikket. Blir litt stresset av det, siden jeg er alltid en person som lage reiseplan! Men vi har booket tre netter på en Casa Particular i bydelen Vedado. Neste stopp blir mest sannsynlig Trinidad og mer vet vi ikke. Det blir uansett bra! Veldig klar for kald øl og å se på folk. Og kanskje et eller annet drink med rom i en frukt, med en paraply!

Det som jeg er mest fornøyd med er at jeg har kofferten fullt med hjemmesydd klær fra sommeren. Masse som jeg ikke fikk brukt så mye på grunn av den elendig sommeren her i landet! Også har jeg en ny kjole som får sin premie på en eller annen hvit strand en plass. Her er en liten snikpeak av den:

Så er det jo ikke en fredag uten et lite bilde av Frances. Hun er også på ferie hos tante Kjersti-Lill og onkel Magnus. Hun var voldsomt kosesyk det siste uken, så hun skjønte nok at noe var på gang. Her ser du hun «hjelpe til» med den nye kjolen min…

IMG_8672

Det blir noen poster mens jeg er på ferie, litt høstklær som jeg har laget den siste måned. Skal prøve så godt jeg kan å poste masse på Instagram, men er veldig usikkert på Wifi situasjon i Cuba. Så blir det nok en liten reisebrev eller to når jeg er tilbake.

God helg alle sammen!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s