Høst hilsener – ponchoen

Då var det klart for sesongens fotoshoot. Mens jeg og mannen er i Cuba og endelig nyter litt sommer og bryllupsreise kommer det noen høst hilsener fra meg.

Høsten min er vært preget av gulfargen – som du ser her og det har (tror meg eller ei) vært et par dager med opphold i Bergen. Da fikk jeg en god photoshoot sammen med min über talentfulle venninne Monica Santos Herberg med god hjelp av assistent Kjersti-Lill 🙂

Lydspor for denne photo seansen er: Mammas & Pappas – California Dreamin’

Kjør høststemningen!

Det er ingenting jeg liker bedre enn en god kopp kaffe og en deilig høstdag ute blant fargene.

Ponchoen er i utgangspunkt et mønstre fra Stoff&Stil jeg kjøpte på ti-kroners salg i våren, men har gjort en del endringer.  Jeg søkte etter litt tutorials til hette, men fant ut at det var egentlig lettest å tegne selv. Bare finne ut radiusen av halsen til ponchoen og tegne opp så det passer. Skal lage en tutorial en gang (les. etter bryllupsreisen) til å vise hvordan det lages. Jeg laget den ekstra dyp så det ble litt rødhette inspirert.

Stoffet er kjøpt også på salg på Stoff&Stil og er en ullblanding, så det er perfekt høstdagene. Eventuelt den nye Star Wars filmen – hehe.

Jeg brukte en knallgul fór fordi jeg blir så lykkelig av gul og grå sammen!

Håper du likte den første av høst hilsener, det kommer flere de neste ukene mens vi er utenlandsk. Hva er dine favoritt høstfarger?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s