Høst hilsener – Sennepsgul goodness

Denne deilige ullblanding kjøpte jeg på Stoff&Stil salg i sommer. Den har 5% stretch i den, så jeg den har ganske bra hold i stoffet, og er deilig å ha på seg om høsten.

Mønsteret er Tilly and The Buttons Arielle skjørt. Jeg falt pladask for de knappene på siden av fremstykke.  Bildene er igjen tatt av Monica Santos Herberg i den vakre Musehhagen i Bergen

  

Jeg hadde laget skjørtet en gang før og var veldig forrnøyd med den at jeg ville laget den på nytt. Men når jeg lager mønstre for andre gangen liker jeg å gjøre noen justeringer så at jeg føler at jeg utvikler sømferdighetene mine. Så denne gangen prøvde meg på min første «double welt pocket». Den er en bitteliten lomme, med akkurat nok plass til en tyggispakke. Falske knapphull og knapp, med trykkknapp under måtte til siden den ble litt for liten for en ordentlig en.

God søndag alle sammen, håper deres høst er like deilig som denne gul fargen.

Forresten, du kan finne en tutorial på hårsveisen på bloggen A Beautiful Mess – en av mine favoritter blogger jeg følger.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s