Høst hilsener – Liberty + Tilly = sant

På en reise til London i september unnet jeg meg to meter av Liberty London cotton lawn – hipp hurra! Måtte å venninnene mine til å velge til syvende sist siden jeg hadde skikkelig vergringsproblemer, det var saa mye fint! Til slutt ble det et sennepsgul blomstrete stoff som ble til en bluse (bilder kommer senere). Men siden jeg ikke visste hva jeg skulle lager år jeg kjøpte stoffet hadde jeg litt igjen som jeg kunne leker meg med. Det passet bra siden jeg også hadde akkurat nok av ullstoffet igjen etter Arielle skørte til å lage en (akkurat paa kanten) kort Francoise kjole fra Tilly and The Buttons.

IMG_7092

Stoffet er ganske grov så det var en utfordring med de innsnittene, så det ble ikke så mye tutt. Men tenker et par til runder med strykejernet så kommer de til å bli fine. Ellers er en bittelitt trang, men gjorde dette med vilje siden jeg merket at stoffet til skjørte strekket seg en del de første gangene jeg brukte det.

Har fremdeles litt igjen av Liberty stoffet, tenker det blir et slips eller sløyfe til Mannen, og kanskje noen ssmå slløyfer til hhåret. Imorgen er vi hjemmet fra Cuba, og da blir det Cuba oppdateringer så snart som jetlaggen dabber av.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s