Min superhelt

God fredag! Mannen fylte år denne uken og det feiret vi med fakkelpannekaker til frokost og svettet oss i hjel på laser tag på kvelden. En bra dag med andre ord. Bursdagsbarnet var også ganske fornøyd med gaven jeg laget til han. Altså hvem har ikke lyst på en Marvel finskjorte!???!!!??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Då er vi opp i to (!) skjorte til mannen – nå kan han i alle fall ikke klager over at jeg aldri lager noe til han!

Skjorte er basert på Vogue V8759 pattern, men noen justeringer. Er ganske fornøyd med mønstre, men er klar for å finne en ny en som er endå bedre, spesielt med tanken på ryggen. Dette var laget i hemmelighet så er ganske fornøyd med passformen. Det kunne vært justert i skuldrene ser jeg, men pytt pytt. Fint med forbedrings potensial!

Jeg liker veldig godt å lage manneklær. Det fryder den logistiske dele av hjernen min. Rette linjer, matematikk og orden!

Stoffet er ganske kaotisk så jeg bestemte å dele det opp i midten og tilføyer en hvit placket. Jeg prøvde å være veldig nøye med mønstre så det ble litt kontinutet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som jeg liker best med manneskjorte er mulighetene i de små detaljene- sånn som disse stikninger:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og en «feil» knapp i halsen 😛 Her kommer en innrømmelse: Jeg skjønte jo ikke hvem han her i blå og gul – er visst ikke SÅ fan av marvel (eller nerd nok til å vite alt). Etter litt googling fant jeg fort ut at det er sånn Wolverine skal egentlig se ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg satt på disse detaljene på undersiden av mansjettene. På den riktige siden er det vanlig hvit – så da er det som en hockey sveis: Business in the front, party in the back!

Vi fikk tak i dette stoffet i Toronto, Canada. Jeg har (og kommer sikkert aldri igjen) sett mannen så gira for en stoff butikk. Mer om vår 12 timers løp rundt Toronto en annen dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag hadde mannen skjorte på seg på jobb – veldig spent å høre hvordan det gikk ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en SUPER helg alle dere superheltene der ute!


2 kommentarer om “Min superhelt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s