Mitt hjemmelagde klesskap#1

Oisann, det gikk visst galt fra første stund! Jeg hadde tenkt at målet var å lage ting jeg ikke har så mye av. Og hva ble første prosjektet – joda det ble en kjole…MEN jeg har ikke en sånn type kjole i klesskapet, så det er vel lov da?

Og nå ser jeg at de 3 første prosjektene jeg har laget har vært: Kjole, skjørt og kjole. Så vet du hva det betyr. Det betyr at jeg må være streng fremover og skriver en liste over hva som skal til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så jeg er ganske fornøyd med å melde at jeg er godt i gang med flere av disse prosjekter.

Første prosjekt ut, som jeg nevnt over ble en kjole. Men ikke bare hvilken som helst kjole. Det ble en skjortekjole av noe veldig fint stoff jeg fikk i julegave fra mamma i Australia. Siden jeg var syk mest parten av januar fikk jeg endelig se siste sesong av Mad Men. Da, som alltid, ble jeg så inspirert av kostymene at jeg måtte har noe Mad Men inspirert!

Som sagt, er stoffet sendt fra mamma i Australia og er fra Spotlight sin samarbeid med  Cloud9.  Jeg kan egentlig ikke se på den siden for mye fordi det er ALT FOR MYE FINT! Denne mønstre er så deilig og perfekt til vinter og snø. Den er litt tyngre poplin bomullsstoff så det passet bra til skjortekjole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mønstre fant jeg i desember utgave av Simply Sewing som jeg kjøpte på Heathrow sist jeg var i London (jeg likte bladet så godt at jeg kjøpte abonnement som gave til meg selv i romjulen!). Mønstre var uten ermer, men jeg ville gjerne har med litt ermer. Og siden jeg skulle ha ermer vil jeg gjerne lage noe nytt som jeg har ikke har gjort før. Da ble det en liten.

Fotoene er tatt av kollegaen min på Impact Hub Bergen, Ruben D. Hans Castorp.

IMG_8570

Processed with VSCOcam with g3 preset

IMG_8582IMG_8550

Jakken jeg har på meg var en byttekveld fangst! Elsker den. Jeg elsker spesielt å ha den på meg sammen med denne kjolen. Belte fant jeg på Fretex mens jeg leite etter belter til en annen gjenbruks prosjekt. Det betyr at hele outfit er (nesten) fullstendig #engangtil! Ser litt skeptisk ut i dette bilde, men jeg er egentlig ganske fornøyd med kjolen altså.

IMG_8565

Hemmeligheten er i detaljene: Krage, fantastisk turkisfarge tråd, og knappene:

IMG_8563

IMG_8624IMG_8625

IMG_8573

God Fredag – håper det er sol der du er! Jeg synes det var i allefall deilig å fyll på Vitamin D lageret!

IMG_8578


2 kommentarer om “Mitt hjemmelagde klesskap#1

  1. Den ble kjempefin! 🙂
    Det er viktig å ha en plan, og å ha noe variasjon i klesskapet, men det viktigste er jo å ha klær man elsker 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s